Volledig scherm
PREMIUM
Kinderredactie keurt speciale uitgave Donald Duck. © Elvin Boer

Ducklexie is 'schot in de roos' voor 150.000 kinderen met leesproblemen

ARNHEM - Voor kinderen met lees- en spellingsproblemen is er een speciale uitgave van Donald Duck gemaakt. Het blad is een schot in de roos. Misschien gaat 'Ducklexie' vaker verschijnen.

Kinderen met lees-, spellings- en/of schrijfproblemen kunnen ook genieten van deze speciale uitgave van het populaire weekblad.

Dit zonder dat zij worden afgeleid door het gebruik van ingewikkelde woorden of overbodige details in de tekening die niet direct met het verhaal te maken hebben.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Schietpartij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioenstaking: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’
    PREMIUM
    video

    Schietpar­tij in Utrecht werpt schaduw over Arnhemse pensioen­sta­king: ‘Actie voeren zou heel ongepast zijn’

    ARNHEM - Arnhem had maandag de stakingshoofdstad van Oost-Nederland moeten worden. Het treinverkeer bij Arnhem Centraal lag vroeg in de ochtend al plat en voor het provinciehuis stond een grote bijeenkomst met 1.500 man gepland om actie te voeren voor een ‘goed pensioen’. Door een schietpartij in een tram in Utrecht met een vreselijke afloop waren de gedachten van veel stakers compleet ergens anders.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.