Duncan Meijering toch niet de nieuwe Barry Atsma

Filmster gezocht M/VARNHEM - Mocht hij ooit ‘de nieuwe Barry Atsma’ worden, dan is dat de Arnhemse acteur Duncan Meijering in elk geval niet gelukt door de televisietalentenjacht ‘Filmster gezocht M/V’ te winnen. Hij kwam ver, maar woensdagavond sneuvelde de Arnhemmer in de zesde en finale aflevering van het SBS6-programma.

Meijering is een groot filmliefhebber, werkte jarenlang in een videotheek en besloot acteur te worden toen de zaak noodgedwongen de deuren sloot. Inmiddels is de 35-jarige Arnhemmer frequent te zien in diverse televisiecommercials. Afgelopen week was Meijering in Londen voor de opname van een bedrijfsfilm.

Doel van ‘Filmster gezocht’ is ‘het grootste allround acteertalent van Nederland’ op te sporen. Een vakjury, met acteur Frank Lammers, actrice Isa Hoes en regisseur Tim Oliehoek bepaalt wie ‘de nieuwe Barry Atsma of Carice van Houten’ wordt. Leontine Borsato presenteert ‘Filmster gezocht’, dat ‘ook gewone mensen met acteerambities’ de kans wil geven om hun kunsten op televisie te vertonen.

Duncan Meijering
Volledig scherm
Duncan Meijering © Rolf Hensel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.