Foto ter illustratie. De Varkensstraat in Arnhem tijdens een uitgaansavond. Niet de bewuste avond van de mishandeling.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De Varkensstraat in Arnhem tijdens een uitgaansavond. Niet de bewuste avond van de mishandeling. © Erik van 't Hullenaar

Duo met verleden vol geweld slaat man bijna dood tijdens het uitgaan: ‘Straks loopt het nog eens een keer slechter af’

Twee mannen, verdacht van ‘excessief uitgaansgeweld’ op de Arnhemse Korenmarkt, worden verplicht opgenomen in het Pieter Baan Centrum. De rechtbank in Zutphen besloot maandagochtend het duo tegen hun zin naar de psychiatrische observatiekliniek te sturen.

6 reacties

 • Ko Kooman

  2 maanden geleden
  Waarom wordt er niet een lange gevangenisstraf gegeven? Kost minder en we zijn een poosje verlost van deze criminelen.
 • Robbie Schoonewille

  2 maanden geleden
  Andre. De VVD heeft de rechtsgang voor de burger bijna onmogelijk gemaakt. De VVD heeft de gezondheidszorg uitgemolken. De VVD heeft ervoor gezorgd dat er 5 ziekenhuizen zijn gesloten. De VVD is mede verantwoordelijk voor chaos asiel beleid,toeslagen affaire en de schade in Groningen. Allemaal gebeurt met wetsvoorstellen die ingediend zijn door de grootste partij
 • Frans Appel

  2 maanden geleden
  Ik snap dat de advocaten zo moeten pleiten, maar je zou ze toch !.
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  @ Peter Daenszen,je hebt geen idee hoe beleid in Nederland tot stand komt. Daar is een coalitie verantwoordelijk voor. Weet je wat een coalitie is? Dat zijn een aantal partijen die samen de regering vormen. Die samen verantwoordelijk zijn voor het beleid. En die partijen moeten worden gecontroleerd door de Tweede Kamer. Er is nooit een partij verantwoordelijk voor wetgeving of bezuinigingen.
 • Peter Daenszen

  3 maanden geleden
  @Elings. Vaak laag opgeleid, geen baan of dagbesteding en verslaafd. Hun kennisen behoren vaak ook tot hetzelfde sociale milieu. Er zijn in Nederland honderdduizenden mensen die min of meer niet mee doen met de maatschappij. Bezuinigingen van de neo liberale vvd hebben ook niet echt geholpen.
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?