Volledig scherm
Het Dutch Domino Team aan het werk in sporthal Kermisland in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Dutch Domino Team heeft 7.500 euro nodig om record te kunnen verpulveren

VideoARNHEM - 218.000 dominostenen. Dat is het huidige record van het Dutch Domino Team, dat traditioneel in sporthal Kermisland in Arnhem een parcours van dominostenen neerzet. Het team is ambitieus en wil naar 350.000 stenen. Alleen, die stenen heeft het Dutch Domino Team niet. Crowdfunding moet uitkomst bieden.

Via crowdfundingplatform voordekunst willen de twaalf leden van het team, afkomstig uit heel Nederland, 7.500 euro verzamelen voor de benodigde extra dominostenen. Optimistisch over het resultaat van de ‘bedelactie’ is het vriendenteam ondertussen begonnen met de voorbereidingen van de recordpoging. Doneren kan vanaf een tientje. Het team belooft diverse tegenprestaties voor de gulle gevers, zoals bedankvideo's en je naam in een dominoveld.

Overigens ziet het Dutch Domino Team 2019 als een ‘overbruggingsjaar’. Uiteindelijk is het streven om een record te vestigen van 1 miljoen dominostenen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.