Volledig scherm
Mats Thijssen © Rens Plaschek

Ed Sheeran? Nee, rock!

MENSEN IN ARNHEMARNHEM - Kom bij Arnhemmer Mats Thijssen (14) niet aan met dance, rap of de pop van Ed Sheeran. De leerling uit 3 atheneum van Thomas a Kempis houdt van rock. 

Hij somt zijn favoriete bands op: ,,Guns N' Roses, Panic at the Disco, Green Day.'' De muziek van deze groepen is tenminste gecompliceerd en hun teksten hebben diepgang, zegt hij.

Afgelopen zomer is Mats nog bij het jubileumconcert van The Cure (veertig jaar) in Hyde Park in Londen geweest. Geweldig was dat. Zelf speelt hij piano en drums, maar in een band zit hij niet. Misschien komt het daar nog eens van. ,,Of ik ga wat bijverdienen door in een café piano te spelen", fantaseert hij. Dat hij de enige in zijn klas is die van rock houdt, deert hem niet. Zelf speelt hij ook graag klassiek. Ieder zijn smaak.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.