Edita Poljac
Volledig scherm
PREMIUM
Edita Poljac © Rolf Hensel

Edita mag met kerst bij onbekenden aanschuiven: ‘Toegeven dat je eenzaam bent is niet zwak’

ARNHEM -  Omkijken naar je medemens, daar denkt menigeen wel aan rondom de Kerst. Naar eenzame ouderen, naar armen, en naar gezinnen. Eh wacht....gezinnen?

5 reacties

 • DoctorIglo

  4 jaar geleden
  Het is een Kerkfeest, kerst. Dus ik hoop dat ik nog wat uurtjes mag werken die dagen. En de 'normale' spullen die iedereen nodig heeft mogen ook wel weer in de aanbieding? Geen behoefte aan 'biologische' stollen, italiaanse ham of desertglaasjes.
 • Klaasje

  4 jaar geleden
  Een mooie en zeer goede actie en ik hoop dat deze slaagt. Zo kunnen mensen veel plezier met elkaar beleven. Wat ik ook onder de aandacht wil brengen is de eenzaamheid van mensen zowel jong als oud, alleen of als stel, in kleine dorpen. Daar is het zeker zo moeilijk om toe te geven dat je je alleen voelt, en om aansluiting te vinden. Ik hoop voor iedereen dat ze hun plekje vinden met de Kerst en dat hier mooie kennismakingen uit ontstaan.
 • Marjoweettbeter

  4 jaar geleden
  Klopt. Gelukkig is er de Zonnebloem want die dien dat wel.
 • Ann

  4 jaar geleden
  Goed gedaan edita! Fijne kerst
 • Jos Haas

  4 jaar geleden
  Deze schuchterheid geldt overal. Wanneer je eenzaam bent ga je niet zo makkelijk op pad om je aan te sluiten bij bestaande groepjes.Ik lobby al jaren voor het omgekeerde. Laat mensen op pad gaan om deze mensen te ontmoeten, rustig kennis te laten maken met wat er in hun omgeving te doen is. Dit kost veel tijd, maar houdt ze bij de hand tot ze ergens binnen zijn.