Volledig scherm
PREMIUM
Bob Hagen: ,,Je mag me een Don Quichot noemen.” © Annina Romita

‘Een grof schandaal.’ Bob Hagen is ziedend over de teloorgang van de jazz in Nederland

VideoNIJBROEK/ ARNHEM - Arnhemmers kennen hem nog als directeur van warenhuis Hagen in de binnenstad. De rest van Nederland kent Bob Hagen als grote pleitbezorger voor de jazz in ons land.

Woest is Bob Hagen (85) uit Nijbroek. De grote man achter de stichting Jazz Impuls, die tussen 2003 en 2012 zo’n twaalfhonderd jazzconcerten organiseerde, vindt het een grof schandaal dat ‘onze overheid niets doet tegen de teloorgang van de jazz’. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.