Het strandzicht van Gerard Morgenstrjerne Munthe (1875-1927) is 10.000 euro waard
Volledig scherm
PREMIUM
Het strandzicht van Gerard Morgenstrjerne Munthe (1875-1927) is 10.000 euro waard © Art Dumay

Een taxatiemiddag bij de Seniorenbond en plots blijkt dat schilderijtje 10.000 euro waard

HEELSUM - Ineens ben je eigenaar van een schilderij van 10.000 euro. De Oosterbeekse die uit veiligheidsoverweging niet bij naam genoemd wil worden, wist dat het geen werk van een hobbyist was. Maar dat het strandzicht van Gerard Morgenstrjerne Munthe (1875-1927) 10.000 euro waard had ze niet verwacht.

Seniorenbond Renkum hield afgelopen week een taxatiemiddag in de Koningshof in Heelsum. De taxateurs van Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen. De Oosterbeekse was net verhuisd. Het schilderij dat altijd in de huiskamer had gehangen, had nog geen plek in haar nieuwe onderkomen gekregen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Crisisteams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandige ondernemers tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Crisis­teams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandi­ge onderne­mers tijdens coronacri­sis

    ARNHEM - Bijna 5000 zelfstandige ondernemers in Arnhem en omringende gemeenten hebben via de gemeenten een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning tot aan het bestaansminimum. In Arnhem alleen gaat het om 2.500 zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemers met enkele personeelsleden. Crisisteams zetten alle zeilen bij om veel uitkeringen nog voor de Pasen uit te betalen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.