Ook het laatste overgebleven pand aan de Beekstraat in Arnhem, nabij de plek waar voorheen beddenspeciaalzaak Damminga zat, wordt gesloopt.
Volledig scherm
Ook het laatste overgebleven pand aan de Beekstraat in Arnhem, nabij de plek waar voorheen beddenspeciaalzaak Damminga zat, wordt gesloopt. © Gerard Burgers

Eenzaam pand in centrum Arnhem toch onder de slopershamer

ARNHEM - Het pand aan de Beekstraat 74 in de Arnhemse binnenstad valt toch ten prooi aan de slopershamer. De eigenaar en het Nijmeegse bouwbedrijf KlokGroep zijn overeengekomen dat het tegen de grond gaat en dat ervoor in de plaats een nieuw pand wordt opgetrokken.

9 reacties

 • Frietje

  3 jaar geleden
  Dit gebeurt zo vaak. Eigenaren die panden niet willen verkopen waardoor er omheen gesloopt moet worden, en dan na de sloop van die panden is het overgebleven pand opeens heel toevallig beschadigd en onbewoonbaar. De sloopbedrijven krijgen gewoon de opdracht om vooral niet voorzichtig te doen.
 • Olivier

  3 jaar geleden
  Ongelofelijk dat zo'n mooi oud pand gesloopt kan/mag worden. Dat in deze tijd Arnhem nog steeds oude panden moet verliezen. Ze hadden op z'n minst de voorgevel kunnen behouden, en ja dat kost wat.
 • Yup

  3 jaar geleden
  Vond het juist wel gaaf dat dat oude pand bleef staan! En was al benieuwd naar de manier waarop het nieuwe eromheen gekruld zou worden. Was waarschijnlijk spannender geweest dan het neerzetten van één blok dat er nu weer gaat komen. Blokken genoeg in Arnhem.
 • Clem

  3 jaar geleden
  Wat een onzin.. oud krakkemikkig pand word vervangen door nieuw. Eigenaar gaat er flink op vooruit zo, en inpassen in nieuwbouw is ook makkelijker; iedereen wint.
 • Ton

  3 jaar geleden
  Slim gespeeld door de eigenaar. Waarschijnlijk krijgt de eigenaar nu veel meer geld. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Auto raakt van de weg en komt in sloot terecht in Geldermalsen
  Play

  Auto raakt van de weg en komt in sloot terecht in Geldermal­sen

 2. De Fotoacademie: zo beoordeelt Tom Meerman jullie zonfoto's
  Play

  De Fotoacade­mie: zo beoordeelt Tom Meerman jullie zonfoto's

Arnhem e.o.