Vastgoedondernemer Michael van de Kuit. © Hollandse Hoogte / Twived. Inzet: Nieuwe eigenaar Vitesse Coley Parry.
Volledig scherm
PREMIUM
Vastgoedondernemer Michael van de Kuit. © Hollandse Hoogte / Twived. Inzet: Nieuwe eigenaar Vitesse Coley Parry. © Michael van de Kuit | Rolf Hensel

Eigenaar GelreDome smijt deur dicht voor Amerikanen van Vitesse

Michael van de Kuit gooit nog voor een eerste kennismaking de deur voor de Amerikanen van Vitesse dicht. De eigenaar van stadion GelreDome is uitgekeken op de club en een nieuwe ‘beheerder’.

51 reacties

 • Emiel Toonen

  3 maanden geleden
  War veel mensen niet bedenken is dat hwt Gelredome Vitesse helemaal niet nodig heeft voor de inkomsten. Daar heeft het het Piratenfestijn en hardstylefeesten als Qlimax voor. Ik voorzie een hele zware periode voor Vitesse als vd Kuit echt woord houdt en niet in gesprek gaat met Common. Vitesse heeft het Gelredome nodig, niet andersom.
 • Frank Verborg

  3 maanden geleden
  Er zouden flink wat woningen kunnen komen daar of flats zoals op de Rosendaalseweg, Vitesse trekt niet zo veelpubliek gaat steeds geld bij en ze hebben immers de huur opgezegd doei
 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Ryan, Los van het feit dat de eigenaar meteen al heel duidelijk heeft gemaakt dat hij geen miljoenen gaat verbrassen: Vitesse heeft de huur opgezegd per 1 oktober 2023. Dat is net is iets meer dan een jaar in de toekomst. Het verkrijgen van grond, wijzigen van het bestemmingsplan, ontwerp, vinden van een aannemer en het daadwerkelijke bouwen. Ik zie een gaatje in de planning waarin ze dan zonder stadion zitten, terwijl je een aanzienlijke tijd denkt te gaan spelen bij de buren van Nec.
 • Ryan Carvalho

  3 maanden geleden
  Misschien bouwt de nieuwe eigenaar wel een eigen stadion voor Vitesse en evenementen. Dan is het Gelredome zo failliet.
 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  @Cgposse, Dat is win-win-win. 1) De stad Arnhem en de inwoners zitten ontzettend hard te wachten op extra woningen. 2) De eigenaar kan dan geld halen uit zijn investering 3) Vitesse had sowieso de huur al opzegd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem