Klaas Bosma (tweede van rechts) geeft op het terrein aan de Drielsedijk in Arnhem uitleg aan gemeenteraadsleden waarom daar de Kunstwerkplaats niet moet komen. Links naast hem medestander Hans Kuhlemeier. Onder de raadsleden zijn Mark Coenders van GroenLinks (met zonnebril), Rebin Maref van de VVD (met baardje), Eric Greving van de PvdA  (met blauw colbert) en Gerrit van Plateringen van de Arnhemse Ouderen Partij (met mondkapje).
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas Bosma (tweede van rechts) geeft op het terrein aan de Drielsedijk in Arnhem uitleg aan gemeenteraadsleden waarom daar de Kunstwerkplaats niet moet komen. Links naast hem medestander Hans Kuhlemeier. Onder de raadsleden zijn Mark Coenders van GroenLinks (met zonnebril), Rebin Maref van de VVD (met baardje), Eric Greving van de PvdA (met blauw colbert) en Gerrit van Plateringen van de Arnhemse Ouderen Partij (met mondkapje). © DG

Elderveld houdt politici Arnhem bij de les over verhuizing Kunstwerkplaats: ‘We zijn niet tegen kunst’

ARNHEM - Het gebundeld verzet in de Arnhemse wijk Elderveld tegen de komst van de Kunstwerkplaats naar de Drielsedijk heeft zaterdag indruk gemaakt op lokale politici. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.