Klaas Bosma (tweede van rechts) geeft op het terrein aan de Drielsedijk in Arnhem uitleg aan gemeenteraadsleden waarom daar de Kunstwerkplaats niet moet komen. Links naast hem medestander Hans Kuhlemeier. Onder de raadsleden zijn Mark Coenders van GroenLinks (met zonnebril), Rebin Maref van de VVD (met baardje), Eric Greving van de PvdA (met blauw colbert) en Gerrit van Plateringen van de Arnhemse Ouderen Partij (met mondkapje).
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas Bosma (tweede van rechts) geeft op het terrein aan de Drielsedijk in Arnhem uitleg aan gemeenteraadsleden waarom daar de Kunstwerkplaats niet moet komen. Links naast hem medestander Hans Kuhlemeier. Onder de raadsleden zijn Mark Coenders van GroenLinks (met zonnebril), Rebin Maref van de VVD (met baardje), Eric Greving van de PvdA (met blauw colbert) en Gerrit van Plateringen van de Arnhemse Ouderen Partij (met mondkapje). © DG

Elderveld houdt politici Arnhem bij de les over verhuizing Kunstwerkplaats: ‘We zijn niet tegen kunst’

ARNHEM - Het gebundeld verzet in de Arnhemse wijk Elderveld tegen de komst van de Kunstwerkplaats naar de Drielsedijk heeft zaterdag indruk gemaakt op lokale politici. 

11 reacties

 • Eldenaar

  10 maanden geleden
  Nou, als ze hun 'kunst'  niet aan de man kunnen brengen, hetzij zelf of via een galerie, dan kunnen ze beter wat anders doen. En een btw-nr en KvK nr maken nog geen ondernemer van iemand. Er moet toch geld op de plank komen lijkt me. En daar hoort geen door de gemeente aangewezen woonruimte bij...
 • wim

  10 maanden geleden
  Veel kunstenaars verkopen hun werk niet zelf, hun kracht ligt in het scheppende.Galeries en kunstverkopers doen dit.Kennelijk heeft u geen kennis van het feit dat de meeste kunstenaars hun zaken gied op orde hebben zoals inschrijving Kvk, btw nummer en Zzp’r.De mensen die van Schuytgraaf komen zijn graag Bohemien en dragen dit uit.
 • CeeVee

  10 maanden geleden
  Ben blij dat ze weg zijn uit Schuytgraaf, niet om aan te zien #Pipodorp #vuilnishoop #halfbewoond
 • bartmo

  10 maanden geleden
  Ze laten het groen het liefst links liggen. 
 • Mick

  10 maanden geleden
  Waarom moeten dit soort zaken altijd in Arnhem Zuid neergegooid worden.We zijn niet het afvoerputje van Arnhem,al begint het er steeds meer op te lijken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Arnhem e.o.