Loonwerkers in actie op de Gulden Bodem.
Volledig scherm
PREMIUM
Loonwerkers in actie op de Gulden Bodem. © Gerrie Elfrink

Elfrink roept op tot staken massale kap van bomen park Gulden Bodem Arnhem

ARNHEM Fractievoorzitter Gerrie Elfrink van de SP roept wethouder Groen van de gemeente Arnhem Cathelijne Bouwkamp (GroenLinks) op om onmiddellijk het kappen van bomen op park Gulden Bodem stop te zetten. ,,Het gaat om honderden bomen die inmiddels geveld zijn. Ik was getuige van een symfonie van kettingzagen.’’

4 reacties

 • Ook

  4 maanden geleden
  Sinds wanneer is iets dat door de beul in de Arnhemse politiek slechts wordt vermoed ook al nieuws?Zolang ELFRINK steeds maar weer hier wordt aangehaald, komt er nooit een einde aan zijn verderfelijke invloed in de Arnhemse politiek.De man is duidelijk afgeserveerd bij de laatste verkiezingen!
 • Gulpenruiker

  4 maanden geleden
  Zal ook wel onderdeel van de Great Reset zijn, eerst alles slopen om het daarna weer beter op te bouwen?
 • Wim

  4 maanden geleden
  Bedenk altijd: bosbouwers verdienen geld met kappen. Niet met niet kappen.
 • Tobach

  4 maanden geleden
  Wat jammer dat dit debat weer gevoerd wordt vanuit de onderbuik en dat kennis over nut en noodzaak van kap niet gevoerd kan worden, zonder bedreigingen. het bekladden van machines gaat te ver en ook de uitvoerders intimideren is een brug te ver. Schandalig. Ik heb rondgegeken en er wordt niet teveel gekapt. Ik zou ook graag een duit in het zakje willen doen, maar vraag me af of de Gelderlander het aandurft om bewoners met kennis aan het woord te laten. Nee, wel iemand die geen enkele levende boom meer omzaagt, omdat ze met elkaar communiceren en wellicht kinderen hebben. Verkleutering ten top.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

Arnhem e.o.