Elton John tijdens zijn afscheidsconcert in GelreDome
Volledig scherm
PREMIUM
Elton John tijdens zijn afscheidsconcert in GelreDome © Ben Gibson / HST Global Limited t/a Rocket Entertainment

Elton John kreeg in GelreDome na elk lied een staande ovatie: een audiovisuele beleving, maar keurig binnen de lijntjes

recensieNa elk lied een staande ovatie. Wie overkomt dat nou? Elton John lukte het donderdagavond in het Arnhemse stadion GelreDome, waar hij zijn laatste concert in Nederland ooit gaf, als onderdeel van zijn afscheidstournee Farewell Yellow Brick Road.

4 reacties

 • van Ewijk

  4 maanden geleden
  Het was super geweldig! N
 • Ineke Zijl

  4 maanden geleden
  Volledig mee eens wat hierboven wordt beschreven. Helaas ook een paar grote nummers niet voorbij horen komen. Het geluid aan de zijkant op de tribunes was niet goed helaas. Ik was blij dat ik erbij was maar voor mij als geen hele grote fan was het geen superieur concert. Er had meer ingezeten. Dit merkte je ook toen direct na het concert vanaf cd don’t go breaking my heart werd gestart.
 • N Kuipers

  4 maanden geleden
  ik vind de recensie geen recht doen aan het concert. ik vind Elton John op de plaat altijd " netjes tussen de lijntjes". Dit live concert stond muzikaal als een huis en de vonken vlogen eraf. De set was goed gekozen: een mix van bekend en minder bekend, luisterliedjes en meezingers. En ik heb het niet eerder meegemaakt dat een stadion verandert in een warm bad: de sfeer was heel bijzonder en persoonlijk.
 • Kay Goldebeld

  4 maanden geleden
  Vond het veel beter dan jullie verslag doet vermoeden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem