Volledig scherm
PREMIUM
Buurtonderzoek in de Dragonstraat in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Emre (15) uit Arnhem ontsnapt aan verwarde vader: ‘Oma, help me’

ARNHEM -  Oma Nel is in shock. Trillend staat ze in de deuropening van haar woning in de Arnhemse volkswijk Klarendal. Ze is het middelpunt van een familiedrama, dat zich zaterdagochtend rond 10.00 uur in Arnhem-Zuid voltrok. Het heeft een verwoestend effect op het Nederlandse én het Turkse deel van de familie.  

Oma Nel voelt zich verscheurd. Haar zoon, Tevfik G. (40), is gearresteerd omdat hij zijn eigen zoon, de 12-jarige Bekiro, in hun woning aan de Dragonstraat heeft omgebracht. Met man en macht werd geprobeerd om de jongen nog te reanimeren. Hulp mocht niet meer baten. Op vrijdag was de politie al aan de deur geweest. Toen stond Tevfik de agenten rustig en normaal te woord en leek er niets aan de hand. Bij een tweede keer, toen de politie nogmaals poolshoogte kwam nemen, troffen de agenten niemand thuis.

Quote

Tevfik heeft mijn kleinzoon neergesto­ken, met een zwaard

Oma Nel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.