Enge Buren Henk van der Weijden, Pyr Tilma en Michiel Bos (vanaf links) grasduinen in hun oefenruimte tussen de overblijfselen van zeven theatershows.
Volledig scherm
PREMIUM
Enge Buren Henk van der Weijden, Pyr Tilma en Michiel Bos (vanaf links) grasduinen in hun oefenruimte tussen de overblijfselen van zeven theatershows. © Gerard Burgers

Enge Buren is het beknibbelen beu, ‘BASTA!’ is de allerlaatste theatertour

VideoARNHEM - ‘Verliefd beetje een’, ‘Korfbalhooligans’ en natuurlijk hun grootste hit: ‘Pizza calzone’. De komende maanden zijn ze voor het laatst te horen in het theater. Cabaretesk muziektrio Enge Buren stopt ermee. Toch?

‘Die gasten van Pizza calzone’ gaan er dus mee stoppen. Als ze in mei 2020 zo’n 27 jaar met elkaar op het podium hebben gestaan als Enge Buren, trekken ‘Bob, Bep en Bram’ er de stekker uit. BASTA! is de veelzeggende titel van de finale theatertour van het cabareteske muzikale trio. Geboortegrond Arnhem is op 25 april de plek van de allerlaatste show.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.