Het regent klachten in Arnhem over geluidsoverlast op Koningsdag en Koningsnacht.
Volledig scherm
Het regent klachten in Arnhem over geluidsoverlast op Koningsdag en Koningsnacht. © Erik van 't Hullenaar

Enorme klachtenregen na Koningsfeesten in Arnhem: ‘Visite sloeg op de vlucht’

ARNHEM - Het regent klachten in Arnhem over geluidsoverlast op Koningsdag en Koningsnacht. Vooral in Arnhem-Noord was de muziek vrijdag en zaterdag tot middernacht goed te horen. Vele tientallen inwoners belden naar de gemeente, dienden een klacht in op milieuklacht.gelderland.nl/Melding of klaagden op internet. Ook bij de Gelderlander stromen de reacties binnen.

75 reacties

 • Lotus

  3 jaar geleden
  O, dus dit is een gevalletje 'de pot verwijt de ketel'.  U moest 'vreselijke' muziek aanhoren wat u niet beviel..... en daarom was het geen leuke koningsdag. Dus het liefst hoort u muziek wat u zelf wel leuk vindt. Lekker belangrijk als een ander dat weer niets aan vindt. U bent dus precies hetzelfde als de mensen waar u nu zo boos op bent
 • Lotus

  3 jaar geleden
  Nog iemand die niet weet waar hij het over heeft. Zeker 50+ ?? Die zeuren het meest.
 • Lotus

  3 jaar geleden
  Ik woon ook in Westervoort en deze reactie is zwaar overdreven. Het viel ontzettend mee. Je hoorde wat geluid als je buiten stond, maar om nou te zeggen dat je er niet van kan slapen? Het was voor de aanwezigen geen hel... Je trekt nu zelf een conclusie zonder er geweest te zijn.
 • Lotus

  3 jaar geleden
  Het is geven en nemen. Ik irriteer me het hele jaar dood aan schreeuwende kinderen en buren met grasmaaiers en irritante hobby's waarbij de hele dag een zaagmachine aan moet. Dat is allemaal wel normaal. Maar 2 avonden muziek TOT 12 UUR (!) dat is ineens voor iedereen te gek. Stel je gewoon even niet zo aan en denk een keer even niet alleen aan jezelf.
 • theet

  3 jaar geleden
  Was jij er bij vanaf 40 45 man je weet niet waar je over praat

In samenwerking met indebuurt Arnhem