De performance designers Tessa de Boer en Joris Suk van Maison the Faux  winnen de Gieskes-Strijbis Podiumprijs 2021, samen met deejay Carista Eendragt (midden). Het prijzengeld van 60.000 euro per winnaar is de grootste podiumprijs van Nederland. Het bedrag van de prijs mogen de kunstenaars naar eigen inzicht aanwenden ten behoeve van hun artistieke ontwikkeling.
Volledig scherm
PREMIUM
De performance designers Tessa de Boer en Joris Suk van Maison the Faux winnen de Gieskes-Strijbis Podiumprijs 2021, samen met deejay Carista Eendragt (midden). Het prijzengeld van 60.000 euro per winnaar is de grootste podiumprijs van Nederland. Het bedrag van de prijs mogen de kunstenaars naar eigen inzicht aanwenden ten behoeve van hun artistieke ontwikkeling. © Eigen foto

Erkenning voor het Arnhemse Maison the Faux: ‘Als je niet de gebaande paden volgt, maakt dat je kwetsbaar’

Het Arnhemse Maison the Faux heeft de prestigieuze Gieskes-Strijbis Podiumprijs gewonnen. Buiten alle gebaande paden van de modewereld kiezen Tessa de Boer en Joris Suk hun eigen weg. Daarvoor krijgen ze nu waardering.  ,,Deze prijs betekent veel. Heel veel. Dit is huge’’, zegt De Boer. 

1 reactie

  • Wil Kaap

    1 jaar geleden
    Nooit van gehoord.

In samenwerking met indebuurt Arnhem