Estee Strooker.
Volledig scherm
PREMIUM
Estee Strooker. © Foto Raphael Drent

Estée Strooker verlangt naar paella nero: ‘De kleur is imposant en afstotelijk tegelijk’

ThuiskoksGelderse koks koken nu niet in hun restaurant. Wel delen ze recepten om thuis te maken. Gewoon, vanuit huis. Met een beetje uitdaging, dat wel.

,,Ik kan het niet helpen maar ik begin steeds meer naar verre bestemmingen te verlangen. In mijn hoofd ben ik mijn favoriete vakantiebestemmingen al een aantal keer afgelopen.’’ Estée Strooker, bekend van 24 Kitchen en haar restaurant ’t Amusement in Arnhem, verlangt naar zwarte paella in de zon. 

,,Onder andere mijn beste vriendin bezoeken in Griekenland zou ik heel graag weer doen. Of een heerlijk satéetje eten in Bangkok met mijn moeder die stewardess is. Maar dat zit er voorlopig nog niet in. De laatste herinnering die ik had was die aan een heerlijke vakantie met mijn vriend op Mallorca al een behoorlijk aantal jaren geleden. Daar aten we op een pier lekkere zwarte paella met inktvis. De kleur is imposant en afstotelijk tegelijk. Want zwart, kun je dat eten dan? Toch hunker ik naar dit recept, zeker als het warme weer aankomende week lekker doorzet.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.