Eugene wil tattoo-artiest worden en gebruikt zijn benen als kladblok: ‘Oefen op vrienden, mijn verloofde en mezelf’

Mijn tattoo en ikIn de serie Mijn tattoo en ik vertellen Arnhemmers over hun tatoeages en de betekenis daarvan. Deze keer Eugene Terbonssen (23): ,,Als ik straks tattoo-artiest ben, hoef ik nooit meer te werken.”

5 reacties

 • Mies Bauwvrauw

  1 jaar geleden
  @marlors, je mening geven kan ook aardig. Social media heeft er voor gezorgd dat mensen denken dat je over alles en iedereen je onaardige, ongeventileerde mening moet kunnen geven. Respectloos en onfatsoenlijk. Bedenk jezelf, zou ik het ook iemand in z'n gezicht zeggen?
 • C Willems

  2 jaar geleden
  @Willen en Marloes Je vergeet "ik vind.." te zeggen. Je geeft je mening en verkondigd geen feiten. Daar hebben deze tijd veel mensen last van, mogelijk een bijkomstigheid van het tegenwoordige leven in een bubbel. Het is goed om te horen dat jullie insteek is veel te gaan lachen op jullie ouwe dag, ik hoop alleen maar dat er mensen terug zullen lachen.
 • Marloes Achterbeke

  2 jaar geleden
  Het ziet er nu niet uit en als de vellen als drellen gaan hangen loop je helemaal voor joker. Wij zullen veel lachen op onze oude dag over wat er allemaal rondloopt.
 • Anne Schoen

  2 jaar geleden
  @Willen en Marloes, nee want je ziet er sowieso mega knap uit op je 70e? ;-) Laat mensen lekker doen met hun lichaam wat ze willen zonder toch altijd weer zo'n lullige opmerking te moeten maken.
 • Marloes Achterbeke

  2 jaar geleden
  Wat lopen er over 50 jaar toch een hoop lelijke bejaarden op deze aardbol.

In samenwerking met indebuurt Arnhem