Eva Bodewes
Volledig scherm
PREMIUM
Eva Bodewes © Rens Plaschek

Eva’s eerste tattoo staat op een bijzondere plek: ‘Voor als ik spijt mocht krijgen’

In de serie ‘Mijn tattoo en ik’ vertellen Arnhemmers over hun tatoeages en de betekenis daarvan. Deze keer Eva Bodewes (28).

3 reacties

 • Joop v d Toolen

  1 maand geleden
  Sommige hebben wel mooie en zijn verdeelt over het lichaam in 1 geheel ,,, maar als het op een verzameling plakplaatjes gaat lijken vindt ik het minder
 • C Willems

  1 maand geleden
  @Joan Willems Buiten het feit dat ik het frapant blijf vinden dat zoveel mensen moeten melden dat "ze het niks vinden", worden de regels op dit moment veranderd en mag je hopelijk vanaf januari 2022 niet meer vanaf je 12e getatoeëerd worden maar in ieder geval vanaf je 18e. Hier word hard aan gewerkt gelukkig!
 • joan willems

  1 maand geleden
  Ieder zijn ding, persoonlijk hou ik niet van tatoeages. Wel ben ik van mening dat de leeftijd waarop deze gezet mogen worden een stuk omhoog moet. Een groot deel van de jongeren denken nog niet voor zichzelf maar volgen een trend, willen er bijhoren. Echter een tatoeage verdwijnt niet zomaar, vervormd bij ouder worden en dat beseffen ze onvoldoende. Hogere leeftijd voorkomt ook veel strijd binnen gezinnen, ik ben er zelf 1 van.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.