illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
illustratie © Jeroen Nissen

Evert werd als man slachtoffer van seksueel misbruik: ‘Ik lijk sociaal en gezellig, maar voel me verknipt’

ARNHEM - Er is veel te weinig aandacht voor mannen die in hun leven te maken hebben gehad met seksueel misbruik. Dat zegt Arnhemmer Evert van den Brink (68), die zelf op jonge leeftijd is misbruikt. Hij wil dit najaar in samenwerking met welzijnsorganisatie Humanitas een groep voor lotgenoten starten.

3 reacties

 • Ewoud van de Wetering

  4 maanden geleden
  Mijn broertje is als 14 jarige misbruikt door de buurman. Hij heeft zijn leven nooit op de rit kunnen krijgen. Ondanks een afgeronde HTS studie overleed hij als drugsverslaafde. Pas op zijn crematie kon zijn ex-vriendin mij dit vertellen want zelf durfde hij dat niet met mij te delen. Na al die jaren met veel ellende werd zo opeens heel veel duidelijk. De misbruikers zijn roofdieren. Anders niet. Ze maken levens totaal kapot. Wees waakzaam!
 • Anton Rombouts

  4 maanden geleden
  Wat leven wij toch,als mensen,in een wereld vol traumatische ervaringen,die mensen- kennelijk- jarenlang met zich ( kunnen) meedragen. De dood alleen al ( kan) een traumatische ervaring zijn,zoals ook echtscheidingen,overspel,moord,verkrachting....wie gaat wie helpen,vraag ik me dan af...
 • Marion B³chner

  4 maanden geleden
  Dapper en krachtig je verhaal te vertellen en bij Humanitas anderen te willen gaan helpen. Want je hebt sowieso al gelijk met je opmerking dat mannen te weinig worden gezien!!

In samenwerking met indebuurt Arnhem