Volledig scherm
PREMIUM
De plek waar de ontsluiting moet komen. Links de Lange Wal, rechts Albert Heijn met daarvoor de parkeerplaats. © Erik van 't Hullenaar

Extra ontsluiting parkeerplaats winkelcentrum Presikhaaf van de baan

ARNHEM - Het getouwtrek rond de extra ontsluiting van de parkeerplaats van Winkelcentrum Presikhaaf nadert een einde. De ongeveer tweehonderd bewoners naast het centrum lijken aan het langste eind te trekken. 

Een oprit van het Gildemeestersplein via de Lange Wal is 'niet noodzakelijk'. Deze extra ontsluiting van Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem zou te veel gevaren met zich meebrengen voor het verkeer op de Lange Wal. Bovendien hebben tellingen aangetoond dat zonder deze oprit het winkelend publiek het winkelcentrum goed weet te vinden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Instinctief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'
    PREMIUM
    Reconstructie Arnhemse Villamoord

    Instinc­tief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'

    ARNHEM - Baf! Baf! De twee knallen zijn oorverdovend. Bloed golft over haar gezicht. Haar hoofd barst van de pijn. Ze kan nog denken. Ze is er nog. Geke ligt dood naast haar op bed. Instinctief acteert Eline de dood. De man met pistool pakt Geke's slavenarmband en loopt de slaapkamer uit. Ze moet hulp halen. Op het nachtkastje staat een telefoon. Eline pakt de hoorn, draait de schijf. Op de trap klinken voetstappen. 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis.'

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.