Personeel van Rijnstate in Arnhem neemt maatregelen tegen het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Personeel van Rijnstate in Arnhem neemt maatregelen tegen het coronavirus. © Jordi Deckert/Eastview media

Extra vrij of geld voor zorgpersoneel dat zich wél laat vaccineren tegen corona: ‘Niet bedreigen of chanteren’

Ziekenhuizen in de regio zijn plannen aan het maken om zorgpersoneel over te halen zich te laten vaccineren tegen corona. Er wordt zelfs gedacht aan extra vrije dagen of een geldbedrag.

44 reacties

 • Mirjam Hendriks

  1 jaar geleden
  Goede informatie geven omdat er zoveel twijfel is? Is dat ook niet de taak van de pers in deze tijd? Of blijft ook de krant sensatie belust de excessen en vraagtekens benadrukken? Wanneer voorziet de krant ons van informatie die gecontroleerd is en in begrijpelijke stappen wordt uitgelegd?
 • Martijn van Onna

  1 jaar geleden
  In de zorg ben je ook verplicht jezelf te laten inenten tegen hepatitis. Is niet eens een issue. Waarom is het bij dit vaccin wel een probleem voor sommigen, terwijl het positieve effect veel en veel groter is? Laten we blij zij dat we ons kunnen laten inenten tegen Covid19! Gewoon doen en straks weer voorzichtig terug maar een normaal leven.
 • Labje

  1 jaar geleden
  Nou Harrie dan verdiep je maar eens in de nadelen van vaccinaties. Ik ben zelf verpleegkundige maar voor geen goud dat ik me laat vaccineren
 • Arendsoog

  1 jaar geleden
  Als timmerman weet je dat spaanplaat rotzooi is, mijn vrouw werkt op de ic en iedereen in de zorg weet dat het vaccin niet goed is en raad het enorm af, dat het volstrekt onmogelijk en onverantwoord is vanwege de snelheid van de zogenaamde ontwikkeling ervan.. doe er je eigen voordeel mee, en klaag niet als je wel het vaccin genomen heb, draag dan ook de gevolgen. Rivm, regering, Pharma eisen stilte vanuit de zorg. En de media zegt wat jij mag geloven.
 • theo

  1 jaar geleden
  Patrick jij moet is een week of 4 op de buik op de ic liggen en een half jaar je net zo beroerd voelen als deze mensen normaal zou ik zo iets niet tegen iemand zeggen maar jij bent niet alleen dom maar er ook nog blij mee jonge jonge denk toch is een keertje na want er is er maar een die onzin schrijft en dat ben jij en verder niemand wat ik hier nog bij wou schrijven mag dus niet maar dat was niet veel goeds

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.