Solmaz Yildiz knuffelt haar moeder, terwijl Zahide Guneri de rolstoel voortduwt.
Volledig scherm
PREMIUM
Solmaz Yildiz knuffelt haar moeder, terwijl Zahide Guneri de rolstoel voortduwt. © Rolf Hensel

Familie bewoners Dunya Zorggroep naar Menzis om zorgcentra open te houden

ARNHEM/ELST - Getergde familieleden en vertegenwoordigers van bewoners van de twee zorgcentra van de interculturele Dunya Zorggroep in Arnhem en Elst weigeren een sluiting van de huizen te accepteren. Ze zijn een doneeractie begonnen, willen demonstreren bij het hoofdkantoor van zorgkantoor Menzis in Enschede en nodigen vertegenwoordigers van Menzis en de inspectie uit een weekje mee te lopen met het personeel.

3 reacties

 • SlimmeSjakie

  2 jaar geleden
  Een EVR-registratie krijg je niet voor niets. En dit probleem loopt al langere tijd. Wie de zorg voor de patienten op de 1e plaats heeft staan, werkt veel eerder aan een oplossing en laat het niet door de familie van de patienten oplossen en legt de schuld bij de zorverzekeraar.
 • 007

  2 jaar geleden
  Heel triest voor de bewoners, maar de directeur gaat niet in op de EVR registratie, wat heel vreemd overkomt. Gewoon eerlijk de feiten op tafel leggen.
 • Tinus Kappels

  2 jaar geleden
  Het is een vies spelletje van de zorgkantoren rondom PGB. Per Saldo kijkt en doet niks Als ze maar bij de grote jongens aan tafel kunnen zitten. En de Z.I.N. instellingen blunderen, frauderen, sjoemelen met personeel en daar sluit Menzis de ogen voor. Er zijn veel meer verhalen over Menzis die een schaduw en schijnheilig beleid voeren rondom PGB.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

Arnhem e.o.