Volledig scherm

Familie bewoners Dunya Zorggroep wil sluiting twee zorgcentra voorkomen via donatie-actie

ARNHEM/ELST - Vertegenwoordigers van bewoners van zorgcentra van Dunya Zorggroep in Arnhem en Elst willen een donatie-actie beginnen om de twee huizen voorlopig open te kunnen houden.

11 reacties

 • dod

  2 jaar geleden
  Menzis dient gewoon aangifte te doen als zij vermoeden dat er fraude is gepleegd. Begrijp ook wel dat  Menzis hier met enige reserve acteert. Dit omdat zij de verwachting al hadden dat de racismekaart zou worden getrokken. Het verleden heeft geleerd dat tonen van de racismekaart deuren opent.
 • SlimmeSjakie

  2 jaar geleden
  ... en mocht de EVR-registratie op een misverstand berusten, dan kan alsnog met terugwerkende kracht door Menzis betaald worden. Ik denk echter dat een EVR-registratie op gegronde redenen baseerd, maar laat me verrassen.
 • Helmi

  2 jaar geleden
  Het toch al fraudegevoelige pgb-systeem is bedacht voor thuiszorg en niet om instellingen te financieren. Dat zou helemaal verboden moeten worden. 
 • Dion

  2 jaar geleden
  De directeur heeft een zogenoemde EVR-registratie en dat betekent dat er aanwijzingen zijn dat zij fraude heeft gepleegd.Zoek dat eerst maar eens goed uit en zonodig kan zij gewoon de gevangenis in net als andere fraudeurs.Wat een schande zeg, en dan ook nog gelijk de discriminatiekaart trekken, bahh.
 • Dion

  2 jaar geleden
  Ik ga echt geen geld geven aan een directeur die fraude heeft gepleegd..probeer maar bij iemand anders. 
 1. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  2

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

 2. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
  Play

  TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat

Arnhem e.o.