Noa Pothoven na haar overlijden in buitenlandse media.
Volledig scherm
Noa Pothoven na haar overlijden in buitenlandse media. © DG

Familie Noa (17) vraagt buitenlandse pers om rust: ‘Please respect our privacy’

ARNHEM - De familie van de 17-jarige Noa Pothoven uit Arnhem wil met rust gelaten worden. De familie vraagt daar om in een Engelstalige persverklaring. De Gelderlander is gevraagd het bericht te verspreiden. Het statement is gericht aan buitenlandse media en is zojuist verschenen.

9 reacties

 • Fred Schuit

  2 jaar geleden
  Voor wat het waard is, maar via deze onbeholpen weg wil ik alle naasten van Noa alle goeds wensen.
 • theet

  2 jaar geleden
  Juist
 • theet

  2 jaar geleden
  Nou ja ze zijn zelf contact gaan zoeken .Moet je niet raar opkijken dat hordes journalisten voor je deur staan met vragen .veder sterkte familie
 • Arno Bongers

  2 jaar geleden
  Dat geldt voor bijna alle journalisten want ze willen allemaal hun naam onder een sensatieartikel plaatsen..... helaas steeds meer zonder fatsoenlijke inhoud.
 • PetersN

  2 jaar geleden
  Begrijpelijk dat de familie hier geen boodschap aan heeft. Maar er is voor haar dood wel heel veel publiciteit geweest en dan is dit natuurlijk wel te begrijpen. En degenen die schelden op de pers lezen die berichten wel heel graag.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.