Dejan Curovic.
Volledig scherm
Dejan Curovic. © ANP

Familie, oud-teamgenoten en compagnon Machlas vanavond bij ‘Curovic-wedstrijd’

VideoARNHEM - De thuiswedstrijd van Vitesse tegen PEC Zwolle van vrijdagavond staat volledig in het teken van Dejan Curovic, de overleden clubicoon. Familie van de cultheld, onder wie zijn moeder, en Nikos Machlas komen speciaal voor het duel naar Arnhem.

Machlas vormde eind jaren 90 een ijzersterk spitsenduo met Curovic. In het seizoen 97-98 werd de Griek Europees topscorer mede dankzij zijn Joegoslavische compagnon. Naast Machlas en de directe familie van Curovic zijn er veel oud-teamgenoten en voormalige trainers bij het duel met PEC. Zo komen onder anderen Leo Beenhakker, Frans Thijssen, Michel Kreek, Marco di Marchi, Roy Makaay, Arco Jochemsen, John van den Brom en Sander Westerveld.

Curovic overleed afgelopen zondag op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Zijn plotselinge dood kwam hard aan in Arnhem en de voetbalwereld. Curovic, vooral bekend onder zijn bijnaam DJ Superstar, is een van de meest geliefde spelers uit de historie van Vitesse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.