Woonzorgcentrum Vreedenhoff in Arnhem. De zorg is niet goed genoeg, concludeert de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.
Volledig scherm
PREMIUM
Woonzorgcentrum Vreedenhoff in Arnhem. De zorg is niet goed genoeg, concludeert de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. © Gerard Burgers

Familie valt inspectie bij: 'We hebben moeder snel weggehaald'

ARNHEM - De zorg in woonzorgcentrum Vreedenhoff in Arnhem schiet tekort. Familieleden van (ex-)bewoners zijn dat eens met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

4 reacties

 • piece

  2 jaar geleden
  Als je van jezelf weet dat je dat je de bewoners goed verzorgd hoef  je toch ook niets van alle kritiek wat aan te trekken.Je weet zelf of je goede verzorging geeft of niet. Er werken toch geen kleuters, die irritante kliekjes personeel die anderen wegpesten.Die moeten er gelijk uit je bent volwassen maar als er rotte appels personeelsleden werken die collega,s het leven zuur maken hoppa op grond van een functionering gesprek (en), wieberen want dat gebeurd ook vaak in instellingen denken dat zij de macht hebben.Als je goed werkt niet de krant lezen en je zeker niet schuldig voelen!!
 • Ben Bragt

  2 jaar geleden
  BEZOEKEN!!!Je kunt ze NIET opbergen!
 • piece

  2 jaar geleden
  Hangt van de afdeling af en ook niet alle verzorgend personeel kan je over 1 kan scheren, helemaal met u eens. En gelijk op alarm reageren kan ook niet altijd, ook het mooie strand was echt leuk om op foto te zien en te lezen. Dan heeft uw moeder gelukkig geluk gehad, het zijn ook soms de kleine dingen die het doen waar ouderen van genieten. Maar helaas gaat daar echt al jaren heel veel echt mis. Als je een ja knikker bent geen probleem, maar doe je niet precies wat managers daar willen, kan je het bezuren. Ben echt blij voor uw moeder (goed nieuws!!), is erg belangrijk en goed om te lezen!!
 • Ben Bragt

  2 jaar geleden
  Onze moeder is met ongelooflijke  LIEFDE door het personeel behandeld , en ja er gaat wel eens een telefoon of alarm af , en ja mijn moeder dacht wel eens bah wat is het eten koud , maar dat een ijsje altijd , NEE , het is daar best ok !!!Fam v d Bragt 111

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Arnhem e.o.