Fans gaan nog één keer helemaal los op allerlaatste Hard Bass in GelreDome

Foto's en videoARNHEM - Met de belangstelling voor Hard Bass zit het, ook na zeventien keer (waarvan tien in Arnhem), nog altijd goed. In de nacht van zaterdag op zondag was het weer volle bak in het Arnhemse stadiontheater met duizenden liefhebbers voor dancefeest Hard Bass - The Last Formation. 

Het evenement trok als vanouds bezoekers uit de hele wereld. Toch was het de allerlaatste editie, want organisator B2S is uitgekeken op het concept. De organisator heeft beloofd in 2020 terug te keren in GelreDome, met een geheel nieuw feest. 

Hard Bass, is een van de twee nachtelijke dancefeesten die jaarlijks in GelreDome worden georganiseerd - Qlimax is het andere. Het evenement ging door tot 7.00 zondagochtend. De dj’s van Hard Bass draaiden in vier teams, Blue, Green, Yellow en Red. Op het podium stonden onder meer Atmozfears, Wildstylez, Sub Zero Project en Noisecontrollers. 

Volledig scherm
De laatste Hard Bass. © Gerard Burgers
Volledig scherm
Het is weer volle bak bij Hard Bass. © Gerard Burgers
Volledig scherm
Hard Bass. © Gerard Burgers
Volledig scherm
Mensen gaan uit hun dak bij Hard Bass. © Gerard Burgers
Volledig scherm
Hard Bass. © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.