Fans gaan nog één keer helemaal los op allerlaatste Hard Bass in GelreDome

Foto's en videoARNHEM - Met de belangstelling voor Hard Bass zit het, ook na zeventien keer (waarvan tien in Arnhem), nog altijd goed. In de nacht van zaterdag op zondag was het weer volle bak in het Arnhemse stadiontheater met duizenden liefhebbers voor dancefeest Hard Bass - The Last Formation. 

13 reacties

 • Kay

  3 jaar geleden
  Nieuw concept: Thunderdome weer jaarlijks terugkerend.
 • Boogeyman

  3 jaar geleden
  Volgend jaar nieuw concept! Yes!! Hardstyle never dies!!!!
 • Casco

  3 jaar geleden
  Helaas 2 teveel. De hele nacht gedreun van bassen of hoe ik die ellende ook mag noemen. Verplaats dit soort gedreun dan naar een afgelegen industrieterrein of leg de plicht op dat het geluid niet buiten het gelredome hoorbaar mag zijn. Anders inderdaad maar naar het ziggodome of de arena.
 • DeRijdendeZwetser

  3 jaar geleden
  Voor de laatste editie vond ik dat ze nogal slecht draaiden. Vooral team red was te soft en teveel intro’s. Ik kon er niet inkomen of blijven. Ik vond het een zwakke afzwaai voor HardBass. Beetje jammer, maar voor de rest wel plezier gehad.
 • E. Bulten

  3 jaar geleden
  Sorry hoor mensen, maar ik kwam gisteren ook laat thuis er waren gewoon genoeg parkeerplekken en er lag vanochtend nergens rommel in de wijk! In ieder geval een heel stuk minder overlast dan bij het Piratenfestival of een wedstrijd van Vitesse! Maar ja, de Arnhemmer tegenwoordig kan alleen maar zeiken en zo wordt Arnhem steeds oninteressanter om leuke evenementen te organiseren!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.