Bloemenzee bij een spontaan herdenkingsmonument voor de omgekomen Arnhemmer Jan (73).
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemenzee bij een spontaan herdenkingsmonument voor de omgekomen Arnhemmer Jan (73). © Rolf Hensel

Fatale mishandeling Arnhemmer Jan (73) was dieptepunt van reeks delicten, negen strafzaken tegen jonge pedojagers

ARNHEM - Tien minderjarige ‘pedojagers’ uit Arnhem, Rozendaal en Westervoort staan komende weken voor de Arnhemse jeugdrechter. Na de fatale mishandeling van een 73-jarige Arnhemmer ontdekte de politie een hele serie gevallen van ‘pedohunt’. Justitie denkt de mishandeling van negen mannen te kunnen bewijzen. De rechtbank heeft vier zittingsdagen gepland. 

4 reacties

 • Henk Doddema

  10 maanden geleden
  Beschamend dat er nog begrip is voor de pedo jagers.
 • Clemens De vries

  10 maanden geleden
  Kan natuurlijk echt niet wat er is gebeurt.. En de pedo’s? Word daar een kopje kamillethee mee gedronken tegen de schrik? Sommigen durvenden zich niet te melden uit schaamte; Sneu voor ze zeg! Moet daar ook niet de focus op liggen, of moet dat allemaal maar kunnen tegenwoordig? Lijkt me niet toch?
 • Fleur Prinsen

  10 maanden geleden
  Sorry hoor maar we mogen blij zijn dat er weer een pedo minder is in onze samenleving!! Ik ben zelf moeder en moet er niet aan denken dat mijn kind slachtoffer zou worden van zo'n zieke vieze geest! Dan speel ik ook voor eigen rechter.. geloof dat maar! De pedo jagers hadden hun bevindingen beter bij de politie kunnen melden ipv iemand te doden, maar ik snap de gedachte erachter.
 • R Sempel

  10 maanden geleden
  Ben benieuwd wat voor straffen deze jongens krijgen. Zal wel weer een zwak taakstrafje zijn. Laat de rechters kijken naar het feit dat ze iemand dood geschopt hebben, en niet naar de achtergrond van de verdachte.
 1. Islamitische natuurbegraafplaats met 16.000 plekken in Arnhem: ‘Ik woon hier al bijna 45 jaar, ik wil hier worden begraven’
  PREMIUM
  14

  Islamiti­sche natuurbe­graaf­plaats met 16.000 plekken in Arnhem: ‘Ik woon hier al bijna 45 jaar, ik wil hier worden begraven’

  Stukken gras schieten omhoog uit de zandgrond. Hier en daar liggen verdwaalde en verkleurde maïskolven die zijn overgebleven na het oogsten. Stengels waar ze aangroeiden, staan nog dapper overeind. Dit terrein, naast de A12 in Arnhem, is nu nog akkerland. Binnenkort is het een oase van rust, als dit land is omgevormd tot een grote islamitische natuurbegraafplaats.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.