Het Feestaardvarken gaat na vertrek uit het Bartokpark even in winterslaap in Burgers’ Zoo en krijgt dan ook een onderhoudsbeurt. In een proefvlak op de borst van het beest wordt de nieuwe verf al getest.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Feestaardvarken gaat na vertrek uit het Bartokpark even in winterslaap in Burgers’ Zoo en krijgt dan ook een onderhoudsbeurt. In een proefvlak op de borst van het beest wordt de nieuwe verf al getest. © DG

Feestaardvarken, favoriete knuffel van Arnhem, gaat ‘in winterslaap’

ARNHEM - Het beeldbepalende Feestaardvarken gaat na zijn vertrek uit het Bartokpark in het centrum van Arnhem eerst in winterslaap. Het zoeken naar een nieuwe plek in de stad gaat ondertussen verder.

  1. MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesseren: ‘Zou een verhaal uit een jongensboek zijn’
    PREMIUM

    MASV’er Andy Visser weet ook al Vitesse te interesse­ren: ‘Zou een verhaal uit een jongens­boek zijn’

    De ontwikkeling van MASV-aanvaller Andy Visser gaat razendsnel. Vorig seizoen al vaak beslissend bij (toen nog) derdeklasser vv Dieren. Amper achttien jaar is nieuwkomer Visser nu al een zekerheidje en belangrijk voor eersteklasser MASV. Op sportpark Malburgen West had de aanvaller met een treffer een belangrijk aandeel in de zege op Woezik: 2-1. Inmiddels heeft ook Vitesse belangstelling voor de Dierenaar, die binnenkort stage gaat lopen bij de eredivisionist.

In samenwerking met indebuurt Arnhem