Volledig scherm
Snollebollekes is een van de artiesten op de eerste editie van het Arnhemse Feestbeestenfestival. © Marcel Wagenaar

Feestbeesten Festival op Stadsblokken in Arnhem uitverkocht

ARNHEM  - De eerste editie van het Feestbeesten Festival op Stadsblokken in Arnhem-Zuid is uitverkocht. Dat meldt de organisatie van het muziekfeest met onder anderen Snollebollekes en Jannes, dat op zaterdag 11 mei wordt gehouden. 

Alle beschikbare 10.000 kaarten gingen de voorbije weken over de toonbank, maar het festival heeft met Snollebollekes en Jannes dan ook twee artiesten geboekt die elk GelreDome al minimaal één keer uitverkochten. Snollebollekes kreeg het stadion al vier keer vol en de verkoop van een vijfde stadionshow loopt nog.

Gebroeders Hartkamp

Het festival wordt georganiseerd door de Arnhemse broers Michael en Joey Hartkamp, zoons van Emile Hartkamp. Zij werken al jaren aan het concept Feestbeesten. Zaterdag 11 mei beleven de gebroeders Hartkamp een voorlopig hoogtepunt met het muziekfeest in hun eigen stad.

Het Feestbeesten Festival zal worden gehouden in een grote tent op het evenementenveld op het Stadsblokkentterrein. Behalve de twee grote publiekstrekkers treden onder meer ook Tino Martin, Mental Theo en 2Unlimited op. Verder zijn organisator/zanger Joey Hartkamp te zien, en Jody Bernal, John West, de Party Animals en Ronnie Ruysdael.

Volledig scherm
Joey Hartkamp treedt zelf ook op tijdens het Feestbeesten Festival. © Rolf Hensel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.