1 januari 2021: Burgemeester Ahmed Marcouch komt poolshoogte nemen. Drie politiemensen zijn gewond geraakt bij het beeindigen van een feest in een pand aan de Koningsweg in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
1 januari 2021: Burgemeester Ahmed Marcouch komt poolshoogte nemen. Drie politiemensen zijn gewond geraakt bij het beeindigen van een feest in een pand aan de Koningsweg in Arnhem. © ANP / Persbureau Heitink

Feestgangers roeren zich na politieactie bij illegale bunkerparty Arnhem: ‘We konden geen kant op’

ARNHEM - Stiekem stuiteren als een malle, op op hol geslagen techno-klanken in een bunker in Arnhems buitengebied: de 30-jarige Christina uit Beuningen heeft zich er prima mee vermaakt in de nacht van Oud op Nieuw. Alleen wel jammer van die gebroken arm, die ze er opliep na een mep met de wapenstok van een ME’er. ,,Morgen word ik geopereerd.”

88 reacties

 • J. Meijer

  1 jaar geleden
  Niet klagen maar dragen, jullie hebben een risico genomen loop dan iet te zeuren als gesnapt word stelletje sukkels zijn jullie
 • Van Wessel

  1 jaar geleden
  Please, laat het GBO weer terugkomen! Deze generatie kent geen wetten meer en klagen als kindjes als ze erop worden gewezen. Door het GBO weer nieuw leven in te blazen druk je de opkomende anarchie de kop in. Deze generatie is helaas opgevoed alsof ze de koning en koningin zijn.
 • Berry van de Kamp

  1 jaar geleden
  Wie niet horen wil moet dan maar voelen
 • erik schiltmans

  1 jaar geleden
  Te veel aandacht voor deze herzenloze fossielen.
 • Echt Arnhems

  1 jaar geleden
  Bij elk volgende politie optreden m.b.t.. overtreden corona maatregel de overtreder om zij n ID vragen en daar dan een foto van nemen en de boete/bekeuring later via het C.J.I.B laten opsturen en bij het niet kunnen tonen ID de betreffende persoon in hechtenis nemen en op het buro laten wachten tot er een ID kan worden overlegt. Graag ook weer terug naar de hoge boete en ook de vermelding strafblad. Misschien leren ze het dan wel af, de organiserende partij in deze ook inbraak ten laste leggen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.