De hub van Thuisbezorgd in de Arnhemse Rijnstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De hub van Thuisbezorgd in de Arnhemse Rijnstraat. © Rolf Hensel

Ferris en 79 anderen rijden rond voor Thuisbezorgd in Arnhem: ‘Tien keer beter dan de Appie’

ARNHEM - Thuisbezorgd opende afgelopen november een hub (centrum) in de Arnhemse binnenstad. Het is er een komen en gaan van jonge mensen.

2 reacties

 • J.W. Boesveld

  7 maanden geleden
  Goed dat de jonges en meisjes hier iets meer verdienen. Ze moeten tenslotte door weer en wind. Jammer dat veel mensen hier niet bij stilstaan en geen fooi geven net zoals in het restaurant of de kroeg. Misschien ook een wake-up call voor de AH om eens naar de voorwaarden te kijken voor hun jonge werknemers. Naar thuisbezorgd zou ik zeggen: houden zo, maar hou de bezorgtoeslag in de gaten anders staan deze bezorgers zo weer op straat.
 • R Sempel

  7 maanden geleden
  Natuurlijk is het een goed initiatief maar ik bestel liever rechtstreeks mijn eten bij mijn favoriete restaurants. Waarom? Omdat de aangesloten bedrijven bij http://thuisbezorgd.nl 15% commissie moeten betalen. Met andere woorden mens wordt wakker help liever een kleine ondernemer dan een bedrijf wat alleen maar profiteert
 1. Ongeschminkte pieten bij magisch lichtjesfeest rond intocht Sinterklaas in Arnhem; wel baarden en snorren
  PREMIUM

  Onge­schmink­te pieten bij magisch lichtjes­feest rond intocht Sinter­klaas in Arnhem; wel baarden en snorren

  Sinterklaas arriveert dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van Arnhem pas aan het einde van de middag met de stoomboot op de Rijnkade. Op zaterdag 13 november stapt hij om 16.45 uur op schimmel Ozosnel en trekt hij in een bonte optocht naar de binnenstad. Na zessen trekt hij zich terug in zijn werkkamer in de Eusebiuskerk, waar de kinderen hem van 18.30 tot 19.30 uur mogen bezoeken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.