Volledig scherm
Op de rotonde van de Huissensestraat met het Sint Gangulphusplein in Arnhem botste een auto met een fietser. © GinoPress

Fietser gewond bij ongeval op busbaan van Huissensestraat

ARNHEM - Een fietser is donderdagavond gewond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij of zij op de rotonde van de Huissensestraat met het Sint Gangulphusplein in Arnhem in botsing kwam met een auto.

De personenauto reed rond 18.30 uur op de busbaan langs de Huissensestraat en zag op de rotonde vermoedelijk de fietser over het hoofd. Remmen kon een ongeluk niet meer voorkomen. De busbaan is na het ongeval tijdelijk afgesloten voor onderzoek.

Waarom de auto op de busbaan reed is niet duidelijk. Over de verwondingen van de fietser is niets bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhemse zorgboerderij Hoeve Klein Mariëndaal luidt de noodklok

    Arnhemse zorgboerde­rij Hoeve Klein Mariëndaal luidt de noodklok

    ARNHEM - Zorgboerderij en theeschenkerij Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem heeft bij de Arnhemse politiek aan de bel getrokken over de kwetsbare mensen die bij haar actief zijn. Volgens coördinator Jan Hassink worden zijn zorgboerderij en zes andere kleine projecten door nieuw gemeentebeleid opgejaagd. Cliënten zouden zich moeten ontwikkelen, maar zijn daartoe niet of nauwelijks in staat. Tot die groep van zes horen ook zorgboerderij De Kroon in Arnhem-Zuid en stichting ’t Broek Omhoog.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.