Volledig scherm
Een ongeval op de A50 zorgt voor forse vertraging vanaf Apeldoorn richting Arnhem. © Luciano de Graaf

File op de A50 richting Arnhem neemt af

ARNHEM/APELDOORN - Door een ongeluk tussen Apeldoorn-Noord en afrit Loenen stond er vanmiddag 6 kilometer file. Rond 16.23 uur was de berging klaar en werden de twee rijstroken weer vrijgegeven. De vertraging richting Arnhem neemt af.

Het ongeluk gebeurde rond 14.48 uur maandagmiddag, twee auto's zijn op elkaar gebotst. Hoe het met de inzittenden gaat, is niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhem gaat jongeren een maatschappelijke diensttijd bieden

    Arnhem gaat jongeren een maatschap­pe­lij­ke diensttijd bieden

    ARNHEM - Arnhem is een van de elf gemeenten in Nederland die van het kabinet jongeren een maatschappelijke diensttijd mogen aanbieden. De gemeente krijgt daar ruim 624.000 euro voor. Dat wil ze besteden aan een tweejarig project waarbij 140 jongeren in de leeftijd van 16 tot 27 jaar, die geen opleiding volgen, verdeeld over zeven groepen hun vaardigheden ontwikkelen en een beter beeld krijgen van wat ze verder willen doen in hun leven.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.