Volledig scherm
Ongeval op de A12 bij Arnhem, donderdagochtend vroeg. © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Files op A12 bij Arnhem na ongeval bij Knooppunt Grijsoord lossen op

UpdateARNHEM - Verkeer op de A12 bij Arnhem heeft donderdagochtend in de richting Ede/Utrecht last gehad van de gevolgen van een ongeval bij Knooppunt Grijsoord, eerder vanochtend. Van Didam tot aan Knooppunt Waterberg stroopte het verkeer op.

Rond 9.15 uur waren de meeste files weer opgelost.

Het ongeval gebeurde voor zevenen. Op de linkerrijstrook van de A12 ontstond door nog onbekende oorzaak een kop-staartbotsing waarbij drie voertuigen betrokken waren. De linkerrijstrook kon daardoor enige tijd niet worden gebruikt. Meer details over het ongeval zijn niet bekend.

De ochtendspits ondervond de naweeën van het ongeval. Rijkswaterstaat meldde rond 8.30 uur langzaam rijdend verkeer op het traject tussen de knooppunten Velperbroek en Grijsoord, met als gevolg een vertraging van zo’n tien minuten.

Ook Tussen Beek en Duiven reed het verkeer langzaam. Daar was de vertraging circa veertien minuten. Tussen Zevenaar en Westervoort stond het stil en liep de vertraging op tot elf minuten. Meer naar het westen op de A12 was sprake van vijf minuten vertraging door file tussen Oosterbeek en Wageningen.

In Arnhem liep het verkeer ook vast op de Pleijroute (N325), in beide richtingen, doordat weggebruikers zoeken naar alternatieven voor de A12. Ook voor de John Frostbrug moest het verkeer rekening houden met vertraging.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Na leven in opvanghuizen en prostitutie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’
    PREMIUM

    Na leven in opvanghui­zen en prostitu­tie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’

    ARNHEM - Wat een narigheid zich in één mensenleven kan ontvouwen. Tatanka Hodes (20) uit Arnhem krabbelt op uit een jeugd waar slechts een enkeling zich iets bij voor kan stellen. Als deelnemer aan het NPO programma Dreamschool geniet ze inmiddels bekendheid. In het programma wordt een groep schoolverlaters door bekende Nederlanders gestimuleerd aan de ontwikkeling van hun leven te werken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.