Volledig scherm
Het nieuwe Focus Filmtheater Arnhem aan het Audrey Hepburnplein. Op het dak kunnen openluchtvoorstellingen worden gegeven. © William Moore

Filmhuis Arnhem zegt voorstelling in open lucht af vanwege noodweer

VideoARNHEM - Focus Filmtheater Arnhem heeft de openluchtvoorstelling van donderdagavond 9 augustus afgelast vanwege de weerwaarschuwingen die het KNMI voor Nederland heeft afgegeven. Voor Arnhem en omgeving geldt Code Geel.

Focus zou donderdagavond om 21.30 uur de film 'Nico 1988' vertonen, een 'muzikale roadmovie' over de zangeres van de band Velvet Underground, muze van kunstenaar Andy Warhol (zie ook video hieronder).  

Het is de eerste keer dat het weer roet in het eten gooit bij een filmvoorstelling in de dakzaal van het nieuwe filmhuis aan het Audrey Hepburnplein in Arnhem. De belangstelling voor de openluchtfilms is overigens groot. Alle voorstellingen waren tot nog toe uitverkocht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.