Nathalie Jansen traint met een kettlebell vanuit de heup op de parkeerplaats van Indoor Action in Arnhem met de achtergrond de eerste partytenten waar leden in tweetallen oefeningen mogen doen. ,,Op maandag blue monday heb ik ook nog geoefend in mijn tuin maar dit is veel beter. Samen sporten zorgt ervoor dat ze net iets meer je best doet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Jansen traint met een kettlebell vanuit de heup op de parkeerplaats van Indoor Action in Arnhem met de achtergrond de eerste partytenten waar leden in tweetallen oefeningen mogen doen. ,,Op maandag blue monday heb ik ook nog geoefend in mijn tuin maar dit is veel beter. Samen sporten zorgt ervoor dat ze net iets meer je best doet.” © Gerard Burgers

Fitness met tweetallen op parkeerplaats
in acht partytenten: het mag in Arnhem

ARNHEM - Samen buiten sporten in tweetallen op afstand onder aparte tenten: het mag van de gemeente Arnhem in coronatijd, als alternatief voor de gesloten sportscholen. Indoor Action kreeg deze week groen licht om op de parkeerplaats aan de Eerste Wijkstraat in het Spijkerkwartier met maximaal zestien leden onder acht grote partytenten in actie te komen.

0 reacties

In samenwerking met indebuurt Arnhem

  1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
    Play

    Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

  2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
    Play

    Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Arnhem e.o.