Nathalie Jansen traint met een kettlebell vanuit de heup op de parkeerplaats van Indoor Action in Arnhem met de achtergrond de eerste partytenten waar leden in tweetallen oefeningen mogen doen. ,,Op maandag blue monday heb ik ook nog geoefend in mijn tuin maar dit is veel beter. Samen sporten zorgt ervoor dat ze net iets meer je best doet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Jansen traint met een kettlebell vanuit de heup op de parkeerplaats van Indoor Action in Arnhem met de achtergrond de eerste partytenten waar leden in tweetallen oefeningen mogen doen. ,,Op maandag blue monday heb ik ook nog geoefend in mijn tuin maar dit is veel beter. Samen sporten zorgt ervoor dat ze net iets meer je best doet.” © Gerard Burgers

Fitness met tweetallen op parkeerplaats
in acht partytenten: het mag in Arnhem

ARNHEM - Samen buiten sporten in tweetallen op afstand onder aparte tenten: het mag van de gemeente Arnhem in coronatijd, als alternatief voor de gesloten sportscholen. Indoor Action kreeg deze week groen licht om op de parkeerplaats aan de Eerste Wijkstraat in het Spijkerkwartier met maximaal zestien leden onder acht grote partytenten in actie te komen.

0 reacties

In samenwerking met indebuurt Arnhem

  1. Lukt het onze verslaggever Startschotgala-kaarten te scoren?
    Play

    Lukt het onze verslagge­ver Startschot­ga­la-kaar­ten te scoren?

  2. Politie schiet ongewapende 13-jarige dood in VS
    Play

    Politie schiet ongewapen­de 13-jarige dood in VS

Arnhem e.o.