Sporten bij Indoor Action onder partytenten op het parkeerterrein van de sportschool aan de Eerste Wijkstraat in het Spijkerkwartier in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Sporten bij Indoor Action onder partytenten op het parkeerterrein van de sportschool aan de Eerste Wijkstraat in het Spijkerkwartier in Arnhem. © Gerard Burgers

Fitness met tweetallen op parkeerplaats in Arnhem blijkt bij nader inzien ‘illegaal’

ARNHEM - Samen buiten sporten in tweetallen op afstand onder partytenten op een parkeerplaats: het mag bij nader inzien toch niet zomaar in Arnhem. Sportschool Indoor Action gaat maandag in overleg met bewoners van Het Spijkerkwartier, als voorwaarde om tijdelijk ontheffing te krijgen van de Omgevingsdienst Regio Arnhem.

8 reacties

 • Jeroen Franssen

  2 jaar geleden
  "het hoort niet op een parkeerplaats". Hier komt de aap uit de mouw. Eigenlijk heeft deze mevrouw nergens last van, maar het hoort volgens haar niet. Ze kan er niet mee omgaan dat de wereld niet werkt zoals zij vind dat "het hoort". Ze kiest er dus voor om er last van te hebben. Leven en laten leven is haar vreemd.
 • Emma Janssens

  2 jaar geleden
  Sta helemaal achter Indoor Action. Sport er zelf met Stay Fit 60+ groepje max. 10 pers. De overlast van de rotzooi bij de containers, vrachtwagens en glasbak zijn pas een punt.
 • Ilco Brauer

  2 jaar geleden
  Eigenlijk wou ik niet te reageren, maar doe het nu toch. Ik ben een directe buurtbewoner, om precies te zijn kijkt mijn woonkamer uit op de Indoor action en mijn voordeur kijkt uit op de parkeerplaats. De eerste keer dat ze met de witte tent begonnen was ik ook bang voor geluidsoverlast, deze angst bleek ongegrond. Ook nu is er haast geen geluidsoverlast. Parkeerdrukte was er voorheen al, maar zie bij mij nog steeds genoeg plek beschikbaar, geef de Indoor hierin wat ruimte!
 • Ans Bosma

  2 jaar geleden
  Zie de Facebookpagina van Martijn van Butselaar. Het ligt toch iets anders.
 • Gina Wieleman

  2 jaar geleden
  Korrels op laag water zoeken. Geef elkaar een beetje de ruimte.
 1. Wisseling van de wacht bij roemrijk Arnhems eetcafé 
 ‘Na korte opfrisbeurt blijft Sint Jan gewoon Sint Jan’
  PREMIUM
  Interview

  Wisseling van de wacht bij roemrijk Arnhems eetcafé ‘Na korte opfris­beurt blijft Sint Jan gewoon Sint Jan’

  Eetcafé Sint Jan in Arnhem gaat na dit weekend een paar dagen dicht voor een opfrisbeurt. ,,Wees gerust, het gebeurt in de stijl van Sint Jan”, weerklinkt het. De verfkwastenbrigade markeert een mijlpaal in de historie van de markante kroeg aan het Jansplein. Na bijna 25 jaar houden John en Ingrid Pricken het voor gezien. Thomas en Joyce Doornekamp stappen erin, als nieuwe generatie.

In samenwerking met indebuurt Arnhem