Voorpret bij de medewerkers van de vestiging van Flying Tiger in Arnhem, aan de vooravond van het jubileumfeest.
Volledig scherm
Voorpret bij de medewerkers van de vestiging van Flying Tiger in Arnhem, aan de vooravond van het jubileumfeest. © Harry van der Ploeg

Flying Tiger viert jubileum: voor één dag alles te koop voor 1 euro

ARNHEM - De van oorsprong Deense winkelketen Flying Tiger verlaagt de prijzen van alle producten op dinsdag 23 oktober voor één dag naar 1 euro. Dat doet het bedrijf om het tienjarig bestaan van de keten in Nederland te vieren. 

‘In oktober 2008 opende de eerste vestiging aan de Koningstraat in Arnhem', laat het bedrijf in een verklaring weten. ‘Dit was het begin van een snelle groei van de keten.’ De kortingsactie geldt voor alle 23 winkels in Nederland. In Gelderland zijn dat naast Arnhem de winkels in Nijmegen, Ede en Apeldoorn.

Flying Tiger Copenhagen is in 1988 in Denemarken opgericht, als kleine koopjeswinkel in het hart van Kopenhagen.  Inmiddels is de keten uitgegroeid tot een mondiale speler met 955 winkels in 30 landen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.