Logo van de Gelrepas op Facebook.
Volledig scherm
PREMIUM
Logo van de Gelrepas op Facebook. © Gelrepas

Fraude met Gelrepas, run op sportkleding kost gemeente Arnhem 1,1 miljoen euro extra

ARNHEM - De massale stormloop op sportkleding door Gelrepashouders heeft Arnhem dit jaar 1,1 miljoen euro extra gekost bovenop het armoedebudget van dit jaar. Dat stellen burgemeesters en wethouders in een brief aan de gemeenteraad. De stormloop ging ook nog eens gepaard met fraude die het bedrag bleef opdrijven.

19 reacties

 • G.J Mekking

  1 maand geleden
  gewoon terug naar de oud gelre pas met foto.simpel
 • CCL Leemans

  1 maand geleden
  Karel Koning, precies! Wordt ook nog het woord fraude genoemd!! Een pas vrij te besteden.
 • Karel Koning

  1 maand geleden
  Leuk om te lezen dat de werkenden weer veel praat hebben over de niet-werkenden. Als men de situatie niet weet oordeel er dan ook niet over. De gemeente heeft dit zelf over zich heen gehaald door o.a. diftar, hier kon men sparen, en het budget plaatsen op de Gelrepas. Dus laat de gebruikers zelf kiezen waar ze het aan uit geven. Er zijn ook genoeg pasbezitters die deze nog nooit hem gebruikt hebben.
 • Daan Janssen

  1 maand geleden
  Precies, Patrick. Als we de niet-willers aan het werk zetten (werk zat), kunnen we de niet-kunners ruim voorzien van een uitkering. En Petra heeft ook gelijk. Verlaag de lasten voor iedereen, dan hoeft het geld ook niet herverdeeld te worden door geldslurpende instanties. En het is nog goed voor de economie, dus werkgelegenheid, ook.
 • M van Elst

  1 maand geleden
  Zou de deelnemende gemeenten het gratis advies willen geven toch eens contact zoeken met het jeugdfondssport&cultuur. Dit is een goed werkende organisatie die in de omgeving van Arnhem is gevestigd, Zou zeggen pak de fiets. Mvgr M.van Elst

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.