Fysiotherapeuten trekken bij VGZ in Arnhem van leer tegen 'wurgend lage tarieven'

VIDEOARNHEM - Fysiotherapeuten zijn vandaag bij het station in Arnhem massaal in actie gekomen tegen de 'wurgend lage tarieven' die zij in ogen uitbetaald krijgen via de verzekeraars. VGZ spant volgens hen de kroon. Vandaar dat de verzekeraar vanochtend op het kantoor van VGZ de 'Strakke Strop Award' kreeg uitgereikt.

4 reacties

 • Burger

  3 jaar geleden
  Niet alleen de zorgverleners ook de gebruikers van zorg worden steeds meer geknecht door de verzekeraars. Ik ben verzekerd bij Menzis en heb jammer genoeg best veel fysiotherapie nodig, ondanks dat ik steeds meer moet betalen gaan de maximaal aantal vergoede behandelingen iedere jaar stiekem omlaag.
 • Hagen

  3 jaar geleden
  Alle aangeboden behandelingen worden gebruikt, niet een minder, wel meer.
 • Opa

  3 jaar geleden
  Verzekeraars en banken de grootste criminelen van NL die worden gedekt door Rutte en consorten.
 • PeterHelvetia

  3 jaar geleden
  De zorgverzekeraars stellen alleen hun salarissen en boni centraal. En niet hun klanten. Die zijn onbelangrijk en moeten betalen en verder niets. De patiënten zijn daardoor steeds meer de dupe! Tijd dat er een nieuwe zorgverzekering komt met betere prioriteiten. Lijkt me “markt” genoeg voor!
 1. A50 weer vrijgegeven na ernstig ongeval: bestuurder bestelbus naar ziekenhuis, vrachtwagenchauffeur aangehouden
  update | video

  A50 weer vrijgege­ven na ernstig ongeval: bestuurder bestelbus naar ziekenhuis, vrachtwa­gen­chauf­feur aangehou­den

  ARNHEM - Bij een ongeval op de A50 is vrijdagmiddag iets voor 16.00 uur de bestuurder van een bestelbus gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeluk met twee vrachtwagens en een bestelbus gebeurde ter hoogte van tankstation De Somp in Klarenbeek. De snelweg was hierdoor enkele uren volledig afgesloten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.