Huurflats in de wijk Kronenburg in Arnhem-Zuid.
Volledig scherm
PREMIUM
Huurflats in de wijk Kronenburg in Arnhem-Zuid. © Marc Pluim

Gaskraan gaat in 2026 dicht bij honderden woningen in Arnhem-Zuid

ARNHEM - Zeker 550 woningen in de wijken Vredenburg en Kronenburg en twee grote kantoren aan de Groningensingel gaan in 2026 van het gas. 

11 reacties

 • Theo42

  11 maanden geleden
  Rusland levert graag gas. Duitsland, sinds kort ook China, etc. Maar er worden politiek commerciële problemen verzonnen om ons te verleiden tot het kappen van bomen waar ook op de wereld. Biomassa, daar staan 2 SS’en in.
 • Fennema

  2 jaar geleden
  Misschien dat de stookkosten wel omlaag gaan maar via torenhoge belastingen moet dit domme beleid gefinancieerd worden. Uiteindelijk betaalt de burger toch. Alleen de rijken kunnen dan nog in Nederland blijven wonen.
 • Harry

  2 jaar geleden
  Dat mogen anderen betalen van die klimaatdrammers.
 • RobElf

  2 jaar geleden
  Is weer in de bekende achterkamer bekokstoofd en word ons voor de voeten gegooid.
 • RobElf

  2 jaar geleden
  Precies, maar er is een partij die wil dat wij nog roomser zijn dan de paus en die vond dat alleen zij het voor het zeggen hebben en wij moeten er aan geloven. Hoe wordt al die elektriciteit opgewekt? Toch zeker niet mogelijk met windmolens en wat zonnepanelen en biomassa en wat kost dat dan wel.
 1. Groot crystal meth-lab gevonden in Arnhem: miljoenen euro’s aan drugs gevonden, tweede verdachte na bijna een dag uit pand gehaald
  PREMIUM
  Update + Video

  Groot crystal meth-lab gevonden in Arnhem: miljoenen euro’s aan drugs gevonden, tweede verdachte na bijna een dag uit pand gehaald

  ARNHEM - Met grof geschut viel een zwaarbewapend arrestatieteam donderdagavond een grote loods in Meinerswijk in Arnhem binnen. Daar vond de politie een professioneel crystal meth-lab. Bij de inval werd een 34-jarige man gearresteerd die zich had verstopt in een systeemplafond. Vrijdag aan het einde van de middag hield de politie een tweede verdachte aan in het gebouw.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Australië herdenkt Prins Philip
  Play

  Australië herdenkt Prins Philip

 2. Spiksplinternieuwe priklocatie in Malden nauwelijks gebruikt
  Play

  Spiksplin­ter­nieu­we prikloca­tie in Malden nauwelijks gebruikt

Arnhem e.o.