Een ondergrondse afvalcontainer in Arnhem. Nu nog te openen zonder pas, binnenkort niet meer, maar dat besluit staat ter discussie.
Volledig scherm
Een ondergrondse afvalcontainer in Arnhem. Nu nog te openen zonder pas, binnenkort niet meer, maar dat besluit staat ter discussie. © Gemeente Arnhem

Gebruik Arnhemse afvalpas en privacy opnieuw inzet rechtszaak

ARNHEM - De afvalpas die Arnhemmer nodig hebben om ondergrondse containers te openen voor hun afval, ligt opnieuw onder vuur. Arnhemmer Michiel Jonker stapt andermaal naar de rechter omdat hij bang is voor schending van de privacy.

64 reacties

 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Er bestaat geen privacy meer.
 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Ik volg het nieuws en lees dit zonder oogkleppen. Maar zie genoeg om te weten dat veel zaken door het publiek worden verdraaid ten voordele van zichzelf. 
 • Johan Koelman

  2 jaar geleden
  De OVchip legt ook te veel data vast. Ik wacht nog op de rechtbank inzake mijn handhavingsverzoek bij de AP (die daar ook niet wilde handhaven).Zie ov-chip.weebly.com
 • Appie

  2 jaar geleden
  HULDE voor deze man!
 • Maria

  2 jaar geleden
  Sorry hoor, maar als ik mijn afval weggooi bij het bedrijf waar ik werk, omdat dat mag, dan kan het toch zeker niet zo zijn dat ik beboet word voor niet bewezen afval dumpen! En als ik een allesbrander heb maak ik zelf wel uit wat ik daarin gooi, en kan ik ook niet beboet worden voor illegaal dumpen.
 1. Winkelen op afspraak maakt comeback, maar hoe moest dat ook al weer? En hoe deden we dat in het echt?
  PREMIUM
  8

  Winkelen op afspraak maakt comeback, maar hoe moest dat ook al weer? En hoe deden we dat in het echt?

  ARNHEM - De kans is groot dat het kabinet vanavond aankondigt dat de niet-essentiële winkels een stukje verder open mogen. Wel onder voorwaarden natuurlijk en daarmee maakt het ‘winkelen op afspraak’ zeer waarschijnlijk een comeback. Dit concept kennen we nog van maart vorig jaar, toen het al eens tijdelijk werd ingevoerd. Maar hoe ging dat ook al weer, winkelen op afspraak?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.