Gedupeerde Arnhemmers likken hun wonden na nachtelijk auto-inferno

VideoARNHEM - Elf jaar oud was-ie, de VW Fox van Mariëtte Dicks (67). Toen ze uit het raam van haar appartement aan de Leimuidenplaats keek en het vuur zag oplaaien, wist ze al hoe laat het was. 

9 reacties

 • KNijmegenaar

  2 jaar geleden
  Dat is helaas grotendeels al gebeurd, bij zowat iedere editie waar je boven op kunt klikken vind je wel de nodige artikelen terug over recente autobranden. En waarschijnlijk niet eens (alleen) door of dankzij de krant. En als de politie getuigen zoekt en tips en informatie zoekt, hoe gaan ze die krijgen zonder publicaties, om te beginnen hun eigen politieberichten?
 • W. Peters

  2 jaar geleden
  Hoezo achterbuurtwijk? Is hier geen sprake van, Kimmy. Overigens jij woont dus kennelijk in een betere wijk waarmee je spelling nog niet direct correct is.
 • Annamaria

  2 jaar geleden
  Dader(s)  krijgen veel te veel podium en zullen zitten la hen omdat ze de krant en social medium weer gehaald hebben.  Gelderlander stop toch met dit soort berichtgevingen , jullie brengen hiermee andere  op ideeën !!
 • DDd

  2 jaar geleden
  Het lijkt wel alsof deze dader erop kickt om in het nieuws te verschijnen, afgunstig is naar mensen met een auto...al met al:Ga een echte inhoudelijke baan zoeken slappeling(en)! 
 • Toto

  2 jaar geleden
  het is geen excuus, het is een uitleg, dat mensen wraak nemen.Dit is een wraakactie.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonderwijs?
  Play

  Hoe gaat het met de kinderen in het thuisonder­wijs?

 2. Dit was de roerige aanloop naar de machtsoverdracht in de VS
  Play

  Dit was de roerige aanloop naar de machtsover­dracht in de VS

Arnhem e.o.