|Aan afstand houden deden de demonstranten in Arnhem niet.
Volledig scherm
PREMIUM
|Aan afstand houden deden de demonstranten in Arnhem niet. © EPA

Geen 500 demonstranten in Arnhem, maar 2000: Marcouch wil in gesprek met organisatie

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem kijkt met gemengde gevoelens terug op de antivirusdemonstratie die de organisatie Nederland in Verzet op deze koningsdag op de Markt in Arnhem gehouden heeft. De demonstratie is zonder incidenten verlopen, maar de organisatie is niet alle afspraken nagekomen. Marcouch wil daarover in gesprek. 

18 reacties

 • g v.d. kolk

  5 maanden geleden
  Bij zulke demonstraties moet de politie maar traangas , pepper spray en tasers gebruiken en de honden maar op die andere honden afsturen. waarschijnlijk de enige manier om dit volk in toom te houden.
 • Pieter Zeeuw

  5 maanden geleden
  Dat het "hoger zorg management" na 14 maanden nog steeds niet alles op alles zet om de capaciteit van de zorg weer terug te brengen op het niveau van 2012, kun je bijna misdadig noemen. Zeker als je ook weet dat de bevolking nog steeds toeneemt en de vergrijzing ook (de komende tien jaren zeker nog).
 • Mattie Veld

  5 maanden geleden
  Nee H.Roberts, laten we het eens hebben over die corona-wappies, de zaken niet gaan omdraaien. Ik heb de zorg pas nog van dichtbij meegemaakt, en ik vind het knap zoals ze zich in deze omstandigheden nog staande houdt. Maar dat is dus niet dankzij mensen als u!
 • Jan Bergmans

  5 maanden geleden
  Iedereen die bij mooi weer binnen blijft moet een boete krijgen, want die egoïsten zorgen dan voor veel meer virusverspreiding.
 • Rob van Kampen

  5 maanden geleden
  We zullen het resultaat over enkele weken weer zien....trieste reacties weer. Nederland wil niet luisteren...

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.