Veld Beukenlaan Arnhem mogelijke woningbouw
Volledig scherm
PREMIUM
Veld Beukenlaan Arnhem mogelijke woningbouw © Ben Gal

Geen applaus voor bouwplan bij Geitenkamp in gemeenteraad: ‘Dit staat zeker niet op ons verlanglijstje’

In de Arnhemse gemeenteraad bestaat weinig enthousiasme voor het bouwen van honderden woningen tussen de Beukenlaan en de Schelmseweg. Een idee daarvoor wordt gelanceerd door de Drie Gasthuizen Groep, die de grond in het gebied bezit. 

8 reacties

 • Anne Hout

  1 jaar geleden
  Goh, Leo de Groot van Partij voor de Dieren, mogen mensen uit de Randstad niet in Arnhem wonen? Wat is er mis met Randstedelingen? Ik kan je verzekeren dat er al heel veel in deze stad wonen en die worden vast niet blij van zo’n opmerking. Heeft uw partij al zoveel zetels dat u die stemmen niet meer nodig heeft? Wat zou u zeggen als men in de Randstad zegt geen behoefte te hebben aan Arnhemmers, Achterhoekers of Gelderlanders? O nee, DAT is natuurlijk discriminerend… En dat bent U nu dus ook.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Zet er maar een nood azc neer, zijn ze daarna blij met huizen.
 • wilma beek

  1 jaar geleden
  Dit moet mijn kleinkinderen willen straks ook een eigen huisje.
 • gejah nijman

  1 jaar geleden
  overal bouwen maar niet in mijn achtertuin. Daarbij zo mooi is het daar helemaal niet. Schaarsbergen is bos en dit is een kaal weiland. Ik vind het zo egoïstisch. In de stad is voor veel mensen al helemaal geen optie. Moet er zelf ook niet aan denken. Lekker hutje mutje. En die gemeenteraad van arnhem zijn ook wappies. Je kunt er best een mooie wijk van maken met veel groen.
 • peter Musketier

  1 jaar geleden
  Dat hoort en mag ook helemaal niet op verlanglijstje van Gemeente Arnhem staan. Simpel omdat paar jaar terug dit al beoordeeld is als uniek gebied wat behouden moet blijven. Het uitzicht aldaar is uniek en velen mensen genieten dagelijks van dit stukje vrij uitzicht wat zo op schilderij zou kunnen. Neen ik woon daar niet, neen ik woon ook niet op bv Hoogte80. Maar dit beide zijn wel twee belangrijke zicht lokaties waar met Gemeente Arnhem afgesproken is dit niet te gaan bebouwen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem