Burgemeester Ahmed Marcouch (l) en KHN Arnhem-voorzitter Jan van Hooijdonk. De gemeente Arnhem bereidt samen met Koninklijke Horeca Nederland een hulplijn voor noodlijdende ondernemers voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Ahmed Marcouch (l) en KHN Arnhem-voorzitter Jan van Hooijdonk. De gemeente Arnhem bereidt samen met Koninklijke Horeca Nederland een hulplijn voor noodlijdende ondernemers voor. © Erik van 't Hullenaar

Geen geld van gemeente, maar wel extra hulplijn voor Arnhemse horeca-ondernemers in nood

ARNHEM/RENKUM - Horeca-ondernemers die door de coranacrisis in nood verkeren krijgen een extra helpende hand toegestoken. De afdeling Arnhem van Koninklijke Horeca Nederland bereidt samen met de gemeente Arnhem een hulplijn voor ondernemers in nood voor.

5 reacties

 • de heer J. Zomers (68)

  1 jaar geleden
  Slim van de gemeente - een hulplijn kost niet veel geld.Hoe langer de lockdown duurt hoe vaker je te horen krijgt... dat je beter kunt stoppen.
 • Ik Ben het

  1 jaar geleden
  Gezien de kleding van de mensen op het terras, zal deze foto op een ander moment genomen zijn.
 • ruijter

  1 jaar geleden
  Iedereen op het terras op 1,5 meter, behalve de burgermeester en KHN meneer, wat is dat toch met bestuurders die altijd maar de regels aan de laars lappen.
 • roberto

  1 jaar geleden
  Mooi voorbeeld 50 cm afstand bewaren, wij niet wij moeten 150 cm afstand bewaren.
 • Ik Ben het

  1 jaar geleden
  Kunnen ondernemers dit zelf niet beoordelen? Waarom moet gemeente zich daarmee bemoeien? Is het soms om nog meer cafés te sluiten?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.