Schaatsen bij Playground De Rommelkist in de Arnhemse wijk Geitenkamp. Daar werd de schaatsbaan voor het eerst opgebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Schaatsen bij Playground De Rommelkist in de Arnhemse wijk Geitenkamp. Daar werd de schaatsbaan voor het eerst opgebouwd. © Gerard Burgers

Geen ijsbaan in De Laar uit angst voor vandalisme: ‘Misschien eind januari als de vuurwerkvoorraad op is’

ARNHEM - De kinderen van diverse basisscholen in Arnhem-Zuid blijven deze week verstoken van schaatspret. Sportbedrijf Arnhem heeft het namelijk niet aangedurfd om de ijsbaan, waarmee momenteel een rondtoer wordt gemaakt door de stad, op te bouwen op een terrein nabij sporthal De Laar. 

3 reacties

 • Antonio

  2 maanden geleden
  De maatregelen zijn bedoeld om levens te redden. Ik baal ook van de maatregelen, net als ieder ander, een braaf jongetje ben ik al meer dan 50 jaar niet. Ik houd me er aan omdat ik een aantal IC-verpleegkundigen in mijn omgeving heb. Daardoor weet ik uit zeer aangrijpende verhalen wat het effect zal zijn als je de rem er te vroeg af gooit.
 • Annamaria

  2 maanden geleden
  We kunnen beter stoppen met leven. ..oh wacht! ! Dat is juist ook de bedoeling van dit kabinet! !   
 • Ans Brouwer

  2 maanden geleden
  Om de zorg niet extra te belasten , is dit misschien beter om dit jaar niet te gaan schaatsen. Veel val partijen en been en arm breuken ieder jaar door schaatsen.
 1. Arnhemse modeontwerper Nadia doneert haar winst aan organisatie die bossen probeert te behouden
  PREMIUM

  Arnhemse modeontwer­per Nadia doneert haar winst aan organisa­tie die bossen probeert te behouden

  ARNHEM - Het zou niet alleen maar om geld hoeven draaien van Nadia Wolterink. Ze heeft een eigen modewinkel en -label in het Modekwartier in Arnhem: Nadia Nelleke. Tijdens de coronacrisis besloot ze dat ze anders gaat ondernemen, ze wil even niet terug naar het oude normaal. Daarom gaat nu honderd procent van haar winst naar The Forest Project van Hidde Stoelinga. ,,Het moet en kan anders.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Arnhem e.o.